PRIMA PIZZA

Til bagning af vores pizza og grill retter, bruger vi den nyeste teknologi med varmluftblæserovn. Vi anvender kun frikse råvarer! Vores kød er 100% dansk.

Åbningstider
Mandag-Søndag: 16.00 - 21.00

Kontakt os
RING OG BESTIL
86 16 40 00
Prima Pizza
Grundtvigsvej 9
8260 Viby J
42500771

Vi modtager følgende kort:

eDankort JCB Mastercard Visa Visa Elektron

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Prima Pizza har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Prima Pizza i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte PrimaPizza.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Prima Pizza påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Prima Pizza forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Prima Pizza eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Prima Pizza kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Prima Pizza påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Jeg har aldrig oplevet andet end super kvalitet og rigtig hurtig levering. De har altid styr på bestillingen og kvaliteten er I top.
Skrevet af: Jan Johansen   |   
mandag, 29 januar 2018 kl. 16:50
Forside | Menu | Tilbud | Kontakt | Betingelse & Vilkår | Sitemap
Copyright © ePizza Suite Professional, 2007-2021. ePizza Suite Professional - udviklet af Web Wap Solutions - ePizzeria.dk - All Rights Reserved.